Menu Close

Školski turnir u graničaru

Škola je ustanova koja većini učenika zadaje glavobolje, pogotovo predmeti kao matematika, fizika, kemija, a ne biste vjerovali i tjelesni. Zapravo, tjelesni je tu da ispucamo frustracije zbog ostalih predmeta. Zato je prof. Borčić odlučila da u ove zadnje stresne mjesece ubacimo malo zabave tako da iskoristimo sve to nakupljeno u nama za jednu dobru partiju graničara, da se ta energija ne ispuca negdje gdje ne bi trebala. Sve učenice rado su se odazvale našem malom školskom natjecanju i igra je započela. Smijeh, vika, odbijanje lopte, uzvici pohvala ali i pogrda bili su samo neki od zvukova koji su se orili iz naše “kupole”, tj. dvorane. Kako biva u natjecanjima neki su prošli bolje, neki lošije, ali glavni cilj bio je opuštanje i mislim da smo to postigli.

Turnir u graničaru odigravao se ponedjeljkom poslije nastave od 6. do 27. 3. 2023., a u finalnoj utakmici našle su se ekipe 4.a i 2.c razreda. Pobjedu je odnijela ekipa 4.a razreda.

Čestitamo pobjednicima i zahvaljujemo prof. Borčić na ideji te se nadamo nekoj skoroj aktivnosti, jer stresa će još biti, a treba ga negdje ispucati, kao loptu u graničaru.

Franka Blagus, 4.a

Podijeli s drugima:

Povezane objave