Menu Close

ADVENT U ŠKOLI

Kako bismo se što bolje pripremili za svetkovinu Isusova rođenja i ove smo godine u školi organizirali različite aktivnosti, duhovne i materijalne. Od duhovnih sadržaja svakako je pojačana tjedna molitva na početku svakog adventskog tjedna te zajednička molitva pojedinih razreda u školskoj kapelici. Nastavljamo s tjednim klanjanjem četvtkom za vrijeme velikog odmora te mogučnošću ispovijedi i razgovora s duhovnikom, a jednom tjedno imat ćemo i misu zornicu kako bismo budna duha dočekali našega Spasitelja.
Od materijalne pripreme izdvajamo humanitarne akcije koje organiziramo kao škola za potrebne osobe kao i one akcije na koje se odazivamo kako bismo svojim poklonima razveselili djecu u bolnicama ali i onu iz siromašnijih obitelji.
Također smo uredili i prostor škole prigodnim adventsko-zimskim dekoracijama i kaligrafijom ispisanim adventskim i božićnim pjesmama na satu fakultativnog predmeta Kaligrafija na kojima zahvaljujemo učenicama i profesoricama, a svaki dan se obradujemo nekom novom detalju.
Podijeli s drugima:

Povezane objave